Ervaringen patiënten

de laatste twee maanden pijn in schouder en nek, waarvan de laatste week erge pijn. De chiropractor heeft me onderzocht en kwam deskundig en ervaren over. Ik ondervond gelijk verlichting na de eerste behandeling en heb nog steeds goede vooruitgang…..

Vrouw 55 jaar

Nadat ik mijn schouder uit de kom heb gehad bleef ik klachten houden en wou graag dat het behandeld werd om herhaling te voorkomen. Ik heb het als zeer verlichtend ervaren. En merk dat het positief werkt op mijn dagelijkse dingen. Ik ben mijn vrouw en schoonmoeder dankbaar dat zij toch aangedrongen hebben tot het maken van de afspraak.

Man 35 jaar, schouder uit de kom gehad

Ik ben eerder behandeld voor depressie en bekkenklachten maar kreeg plots te maken met een frozen schouder. Ik had enorme pijn en kon mijn arm niet bewegen. Ik kon niets meer tillen, ik was ziek van de pijn. Ik ben ooit begonnen bij de chiropractor nadat mijn zus het me had aangeraden, eerst voor mijn huilbaby toen voor mijzelf en de andere kinderen. De uitleg die ik kreeg was duidelijk, ik werd zeer zorgvuldig behandeld, ondanks de vele pijn die ik had toen ik kwam viel de behandeling mee. Na de eerste behandeling kon iets meer bewegen en nam de pijn af. Nu 4 maanden later is mijn schouderpijn helemaal over en kan ik bijna weer alles. Ik ben zeer tevreden over hoe ik werd en word geholpen. Ook mijn kinderen worden zeer goed begeleid met hun leer en groei-ontwikkelingen.

Frozen shoulder vrouw 34 jaar 1 week last

Mijn moeder was al bij jullie onder behandeling en stuurde mij naar jullie praktijk, ik had al een aantal maanden last van mijn rug en schouder, dit had ook invloed op mijn werk. De chiropractor stelde mij erg op mijn gemak en gaf duidelijk en persoonsgerichte uitleg, ik ben echt erg tevreden.

Vrouw 23 jaar, klachten rug en schouder

Via bekenden kwam ik bij de chiropractor terecht. Mijn klachten hadden een enorme invloed op mijn dagelijks leven en humeur. Na geruime tijd gebruik te hebben gemaakt van fysiotherapie werd het iets minder maar het loste mijn klachten niet op. Ik voelde mij prima na de eerste behandeling ik ben nu 10 X geweest en voel me heerlijk.. Ook de chiropractor nam echt de tijd en gaf een goede uitleg….

Vrouw 41 jaar met schouderklachten

De klachten heb ik al sinds 1993. Mijn dochter was al onder behandeling ,toen heb ik zelf ook gekozen voor behandeling. Alles voelt veel lichter en ik functioneer veel beter. Ik heb onderhoudsbehandelingen. Ik ben blij met jullie…

Artritis psoriatica en rug en nekklachten

Ik ben via een kennis naar jullie praktijk gekomen omdat ik al een langere tijd pijn in nek en schouders heb. Ik wil graag dat de oorzaak van de klacht aangepakt wordt. Ik merkte erg veel last tijdens mijn werk te hebben. Gelukkig met de hulp van een hele fijne chiropractor merkte ik na een maand al verbetering.

Vrouw 35 jaar nek en schouderklachten

Via internet heb ik jullie gevonden en wat ben ik blij de stap te hebben gezet.. na lange tijd fysiotherapie werden mijn schouderklachten iets minder maar het losten het probleem niet op waardoor het steeds terugkeerde. Ik voel me nu prima ook na de behandeling de uitleg is daarbij ook erg fijn en duidelijk.

Vrouw 40 jaar schouderklachten

Zo fijn .. eindelijk iemand die mij serieus neemt en me wil helpen van de klacht af te komen. Door mijn werk als huishoudelijke hulp, tillen schoonmaken, hebben mijn armen en schouders wel wat te voorduren, maar door de pijn in mijn schouder werd het steeds moeilijker mijn werk te doen. We gaan in kleine stapjes voorruit, maar het vertrouwen is er dat het uiteindelijk goed komt.

Vrouw 38 jaar pijnlijke schouder

Ik had al een langere tijd last van mijn onderrug. Een collega adviseerde mij om eens een afspraak te maken bij een chiropractor. De klachten beperkte mij in mijn dagelijks leven als huishoudelijke klussen en bij sporten. Na mijn eerste afspraak waar ik heel prettig en duidelijk geholpen werd door de chiropractor heb ik nu een aantal behandelingen gehad en merk nu na 3 maanden al zeker een verbetering. De praktijk komt op mij over als betrokken en professioneel.

Vrouw 53 jaar

Mijn man gaf mij advies te bellen met de praktijk, ik had erg veel pijn in mijn rug met uitstraling naar de heup en elleboog. Ik was heel blij met de chiropractor zij was erg duidelijk en meelevend. Ik was erg blij dat de pijn snel minder werd. Mijn rugpijn is helemaal over en de elleboog ook bijna. Ik ben nu 4 maanden onder behandeling ik raad iedereen met klachten aan om toch eens naar een chiropractor te gaan en kijken of medicatie gebruik hierdoor te beperken.

Vrouw 47 jaar, pijn in rug met uitstraling

Ik was bekend met chiropractie, omdat mijn dochter vroeger onder behandeling is geweest. Ik had erg veel pijn onder in mijn rug. Waardoor ik niet kon sporten het belemmerde mij in meerdere dingen. Ik vond mijn chiropractor zeer beleefd duidelijk en proffesioneel. Ik ben nu 2 maanden onder behandeling en het gaat steeds beter.

Man 31 jaar, pijn in onderrug

Vroeger ben ik ook al eens onder behandeling geweest ik had al geruime tijd last van vermoeidheid en dat heeft impact op alles. Ik ben nu alweer 3 maanden onder behandeling en het gaat goed, de klachten zijn zeker minder geworden…..

Onderrugklachten en gebrek aan energie

Mijn vader heeft me aangeraden naar jullie toe te gaan. Ik had al 1,5 jaar last van rugklachten. Mijn klachten zijn verdwenen. Ik ben erg tevreden….

Jonge man met rugklachten

Ik had al enige tijd last van mijn arm en rug. Mijn buurvrouw adviseerde mij om eens naar een chiropractor te gaan. Na een halfjaar pijn en 2 maal een spuit te hebben gehad tegen de slijmbeursontsteking, besloot ik een afspraak te maken in jullie praktijk. De eerste behandeling was pijnlijk en ik was erna erg moe, maar na meerdere behandelingen ging het vele malen beter. Na nu een een paar behandelingen is de pijn zo goed als weg en blijf ik onder behandeling….

Vrouw 55 jaar Slijmbeursontsteking

Mijn moeder was al bij jullie onder behandeling en stuurde mij naar jullie praktijk, ik had al een aantal maanden last van mijn rug en schouder, dit had ook invloed op mijn werk. De chiropractor stelde mij erg op mijn gemak en gaf duidelijk en persoonsgerichte uitleg, ik ben echt erg tevreden.

Vrouw 23 jaar, klachten rug en schouder

Ik had al 7 jaar ruggklachten en daarbij kwam er een doofbeen bij. Ik ben naar een openavond geweest en het was mij duidelijk dat ik geholpen kon worden aan mijn klachten, nadat ik een gratis screening had gehad van de Chiropractor, deze gaf duidelijke uitleg en een luisterend oor. Na de eerste behandeling voelde ik me matig, maar nu na 3 maanden ben ik zo blij en voel ik me goed. Dank u voor de goede zorg….

Man 57 jaar doof gevoel in been en rugklachten

De klachten heb ik al sinds 1993. Mijn dochter was al onder behandeling ,toen heb ik zelf ook gekozen voor behandeling. Alles voelt veel lichter en ik functioneer veel beter. Ik heb onderhoudsbehandelingen. Ik ben blij met jullie…

Artritis psoriatica en rug en nekklachten

1 maal per maand lig ik 3 dagen in bed met de gordijnen dicht, waarna ik een paar dagen nodig heb om aan te sterken. Via een vriendin hoorde ik over julle praktijk. Ik ben nu 3 maand onder behandeling. Ik heb heel wisselende reacties op de behandelingen, soms ging het een stuk beter en soms kreeg ik griep en voelde me ellendig. Er zit nu meer tijd tussen de behandelinge , ik voel me meer ontspannen, meer energie er komt ruimte voor leuke dingen en er zit meer tijd tussen de aanvallen…..

Vrouw met migraine vanaf haar 6e jaar

Een jaar lang liep ik met vermoeidheidsklachten en soms flauwtes. Tijdens mijn eerste afspraak voelde ik me goed ontvangen in de praktijk echt gehoord en gaf ook de chiropractor aan er voor mij te zijn. Na de eerste behandeling voelde ik nog geen verbetering, maar de chiropractor gaf ook duidelijk aan vebetering zou komen na een aantal behandelingen en inderdaad ik heb nu 8 behandelingen gehad en ik voel me een stuk beter en fitter…

Man 35 jaar hoge bloeddruk en suikerklachten

Mijn dochter heeft mij erop gewezen, omdat ik al een langere tijd erg stijf was en de klachten toenamen. Ik heb mijn behandeling als zeer fijn ervaren, was na de eerste behandeling wel erg moe, maar voel me nu naar 6 weken echt al een ander mens en ga alleen nog maar voorruit.

Vrouw 68 jaar, ontzettende stijfheid

(verhaal geschreven door moeder) Mijn zoon heeft regelmatig hoofdpijn, rugpijn en vertoont geïrriteerd gedrag. hij heeft ook weinig incasseringsvermogen. De klachten waren al 2-3 maanden aanwezig toen hij onder behandeling kwam. De school resultaten liepen duidelijk terug, snel conflicten en kon zijn aandacht er niet bij houden. Na een maand onder behandeling te zijn geweest trad er duidelijk verandering op. Hij zit beter in zijn vel, is veerkrachtiger en heeft weinig lichamelijke klachten meer….

Jongen 10 jaar oud niet lekker in zijn vel

Ik ben door familie doorgestuurd, nadat ik al meerder malen naar Huisarts en ook naar de oogarts was geweest, bleek mijn probleem in mijn rug en nek te zitten. Ik ben nu meerdere malen geweest en heb tot nu toe geen hoofdpijn meer gehad, wat een verademing, Bedankt Team Kampen.
Nu blijf ik een aantal keren per jaar onder controle om te voorkomen dat mijn klachten terugkeren.

Man 59 jaar, Veel hoofdpijn

Via internet kwam in bij de praktijk in Kampen met veel hoofdpijn en migraine aanvallen. Na de eerste behandeling was ik erg moe, maar het gaat nu goed, als ik hoofdpijn heb is het veel dragelijker. Ik hoef nu veel minder vaak afspraken af te zeggen of me ziek te melden op mijn werk. Het voelt super fijn in de praktijk iedereen is erg behulpzaam en de chiropractor heeft ook vaak goede adviezen en tips voor wat te doen naast het behandelen.

Vrouw 33 jaar, veel hoofdpijn en migraine

Ik had al jaren last van hoofdpijn en slikte regelmatig pijnstillers. Kennissen adviseerden mij om naar jullie te komen. Na de eerste behandeling voelde ik me prettig en ook nieuwsgierig. Ik ben nu 3 maand onder behandeling en het gaat prima…..

Man met hoofdpijn

Veel last van oorsuizen en zenuwprikkels en ook veel migraine de laatste tijd dagelijks. Ik merkte direct verschil mijn migraines namen af en 7X per week nu nog 1 a 2 X per week, voor het oorsuizen zijn we nog druk bezig dat heeft meer tijd nodig en oefeningen die ik heb meegekregen. Ik ervaar mijn chiropractor al een zeer vakkundige en aardige man.

Vrouw 56 jaar: oorsuizen

Via familie kwam ik bij de chiropractor , omdat ik al een paar jaar met aangezichtspijn liep waardoor het kauwen van eten ook erg lastig was. Ik voel me best goed na de behandelingen en kan echt vernemen dat het vooruitgaat.

Vrouw 70 jaar: aangezichtspijn

Mijn moeder heeft mij gestuurd, ik loop al vanaf dat ik kan staan op mijn tenen (te korte achillespees) heb daardoor ook heel veel las en pijn met lopen en fietsen. Het gaat elke keer een stukje beter mijn chiropractor legt heel goed uit wat hij doet en waarom ook geeft hij hele fijne tips en oefeningen, na mijn eerste behandeling was ik vooral heel erg moe. Maar ik ben blij dat mijn moeder me gestuurd heeft ik hoef niet geopereerd te worden en fiets nu weer met plezier.

Jongen 14 jaar: verkorte achillespees

Ik had sinds een maand of 3 klachten tijdens het sporten. Mijn chiropractor gaf duidelijke uitleg omtrent mijn klachten en dat deze goed behandeld konden worden. Het gaat nu al erg goed, na 5 behandelingen! Ik blijf nu onder behandeling als onderhoud, ik wil niets anders meer…

Vrouw 38 jaar: vage pijnklachten tijdens sporten

Via mijn dochter kwam ik half juni 2016 bij mijn Chiropractor. Ik had al tijden last van tintelende vingers , rugpijn en hoofdpijn. Elke dag waren deze klachten aanwezig soms sterk en andere dagen weer wat minder. Toch wou ik dat er nu echt eens serieus onderzoek kwam en dat ik behandeld werd en geen pijstillende medicatie als oplossing meer aangeboden kreeg. Na mijn eerste onderzoek voelde ik me eindelijk serieus genomen er werd echt naar me geluisterd en nu enige tijd later ben ik minder moe en vrijwel geen hoofpijn meer, ook kan ik me weer beter bewegen…. echt heerlijk om te merken dat het steeds beter gaat…

Vrouw 68 jaar verteld: Tintelingen in vingers

Naast de tennisarm had ik ook rugklachten en nekklachten mede veroorzaakt door littekenweefsel van een nekhernia operatie. De nekklachten had ik 20 jaar, de rugklachten regelmatig al jaren en ik had ongeveer twee jaar last van de elleboog. De klachten zorgen ervoor dat ik minder slaap, minder vrolijk ben en heeft ook z’n uitwerking op mijn relatie. Omdat mijn vrouw en dochter al onder behandeling waren ben ik ook begonnen met de behandelingen. Ik ben nu 3 maand onder behandeling de tennisarm is nagenoeg verdwenen, het litteken is veel soepeler geworden en ik heb nog weinig problemen met de rug. Al met al vind ik het super gaan….

Man 56 jaar oud met tennisarm

Mijn man gaf mij advies te bellen met de praktijk, ik had erg veel pijn in mijn rug met uitstraling naar de heup en elleboog. Ik was heel blij met de chiropractor zij was erg duidelijk en meelevend. Ik was erg blij dat de pijn snel minder werd. Mijn rugpijn is helemaal over en de elleboog ook bijna. Ik ben nu 4 maanden onder behandeling ik raad iedereen met klachten aan om toch eens naar een chiropractor te gaan en kijken of medicatie gebruik hierdoor te beperken.

Vrouw 47 jaar, pijn in rug met uitstraling

Vanwege de goede resultaten waar ik over had gehoord ben ik bij jullie gekomen, ik had last van zere ellebogen.Ik ben nu ongeveer 4 maand onder behandeling en de klachten zijn verdwenen…

Man met elleboogklachten

Ik had slechte concentratie, stijfheid van mijn spieren en ledematen, verandering van karakter en gemoedstoestand en heel weinig energie en dus snel vermoeid. Via een bevriende sportvriend ben ik bij jullie gekomen. Ik kreeg een goede uitleg van het behandelplan, de eerste prioriteit en daarna nog een goede evaluatie. Op dit ogenblik voel ik me beter in mijn vel, ik doe de aanbevolen oefeningen en mijn conditie en concentratie gaan goed vooruit…

Vrouw met vermoeidheidsklachten

Ik ben 49 en had al een jaar last, via een vriend hoorde ik van jullie praktijk. Ik kreeg goede uitleg en het is altijd weer een feestje als ik behandeld wordt. De eerste keer voelde ik me aardig door de mangel genomen maar ik ben nu klachten vrij en er zijn ook andere “kleine klachtjes” gelijk meegenomen en verholpen….

1 jaar last van een peesontsteking

Ik heb al 6 jaar last van een versleten rechter knie, het lopen gaat daardoor steeds slechter. Ik word er prikkelbaar van. In september 2012 ben ik begonnen met acupunctuur /dry needling . Na de eerste drie behandelingen was er nog niets gebeurd, maar de pijn verdween steeds meer en het lopen gaat nu . Ik verzorg jullie druk werk, zo heb ik van jullie vernomen…..

Versleten Rechter Knie, moeizaam lopen

Via mijn moeder ben ik in de praktijk terecht gekomen.Ik loop al vanaf dat ik kan staan op mijn tenen.Vanaf mijn 5e heb ik er ook last van , altijd last bij lopen en fietsen. Alles is me goed uitgelegd en het gaat nu al een stuk beter met me. Eerder was 5 km fietsen een opgave en nu doe ik het met plezier. Mijn ouders en ik zijn erg blij dat de behandeling zo snel aanslaat en dat er een operatie voorkomen kon worden.

Bas 12 jaar te korte Achillespees

Ik had al enige tijd last van mijn arm en rug. Mijn buurvrouw adviseerde mij om eens naar een chiropractor te gaan. Na een halfjaar pijn en 2 maal een spuit te hebben gehad tegen de slijmbeursontsteking, besloot ik een afspraak te maken in jullie praktijk. De eerste behandeling was pijnlijk en ik was erna erg moe, maar na meerdere behandelingen ging het vele malen beter. Na nu een een paar behandelingen is de pijn zo goed als weg en blijf ik onder behandeling….

Vrouw 55 jaar Slijmbeursontsteking

Ik had al 7 jaar ruggklachten en daarbij kwam er een doofbeen bij. Ik ben naar een openavond geweest en het was mij duidelijk dat ik geholpen kon worden aan mijn klachten, nadat ik een gratis screening had gehad van de Chiropractor, deze gaf duidelijke uitleg en een luisterend oor. Na de eerste behandeling voelde ik me matig, maar nu na 3 maanden ben ik zo blij en voel ik me goed. Dank u voor de goede zorg….

Man 57 jaar doof gevoel in been en rugklachten

Ik heb een half jaar last van buikpijn en hoofdpijn. Het gevoel dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik ben nu twee jaar onder behandeling/onderhoud. Ik heb de chiropractor als zeer positief, betrokken en meelevend ervaren……

Jonge dame met buikpijn

(geschreven door moeder) Tijdens de bevalling leek alles prima te gaan. Maar onze kleine huilde en spuugde erg veel, het was zo zielig en we voelde ons machteloos. Na eerst aan ons zelf getwijfeld te hebben, kwam een goede vriendin gelukkig met het advies hiermee gewoon is vrijblijvend naar een chiropractor te gaan. We hebben direct een afspraak gemaakt. Het begrip en de deskundigheid die de chiropractor had voelde voor ons direct goed. Na 2 behandeling was onze kleine zo rustig en tevreden en dat gaf ook rust voor ons…

Baby van 1 maand oud

(verhaal geschreven door moeder) Bang voor het douchen en het in bad gaan en dat vanaf mijn geboorte. In het begin vond ik de chiropractor een beetje eng maar nu vind ik alles goed. Na de eerste behandeling was ik wat moe maar begon ook spontaan te kletsen. Ik ga nu met plezier in bad, de douche vind ik nog wat spannend maar dat gaat ook al beter…

Jongen 2 jaar oud

Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik klachten als maagzuur en pijn in mijn heupen en onderrug, ik ben op aanraden van een vriendin naar de Chiropractor gegaan. Wat een verbetering ik voelde de week erna al een duidelijk verschil, waardoor ik echt van mijn zwangerschap kon genieten. Inmiddels ben ik bevallen van een dochter en zijn we samen onder behandeling, ook de kleine wilde ik graag laten controlen om haar zo een goede start te kunnen geven en problemen voor te zijn. Ik ben zeer tevreden over chiropractie…

Vrouw 35 jaar, zwanger

Ik had een zware bevalling en hoorde via een collega dat het geen kwaad kon om toch eens naar een Chiropractor te gaan, inmiddels heb ik meerdere behandelingen gehad en voel me heel goed. Tijdens mijn eerste afspraak had ik mijn zoontje meegenomen waarbij de Chiropractor een screening had gedaan om te kijken of er na de zware bevalling, wat ook zwaar was voor de kleine, behandeling nodig was. Gezien hij toch een voorkeurshouding had en veel spuugde is hij een paar keer behandeld en ik zie duidelijk verschil en hij is veel rustiger, huild en spuugt minder. Ben zo blij dat mijn collega dit aangeraden heeft en de Chiropractor zo goed uitleg geeft en subtiel met mijn zoontje is ik was in het begin heel erg bang, maar wat ben ik blij dat ik gegaan ben.

Screening baby 6 weken

Ik ben naar de chiropractor gegaan omdat de fysiotherapeut geen uitkomst meer bood. Ik ben behandeld en na de eerste behandeling waren de klachten 80% minder. Ik ben nu 1,5 maand onder behandeling, heb mijn mobiliteit terug en ben nagenoeg pijnvrij. De chiropractor heb ik als zeer positief ervaren….

Vrouw met bekkeninstabiliteit, veel pijn in de rug en ischiasklachten

Via via ben ik bij jullie terecht gekomen, mijn klachten begonnen rond de 11de week van mijn zwangerschap. Na de eerste behandeling was ik wat vermoeid, maar nu gaat het beter. De klachten worden steeds minder…

Vrouw (26 jaar) pijn in rug en bil tijdens de zwangerschap