Dit is waarom ontbijten zo belangrijk is

Dit is waarom ontbijten zo belangrijk is


Gemiddeld komen mensen die ontbijten vaker aan hun voedingsstoffen, ze krijgen dus genoeg vitamines binnen.
Mensen die hun ontbijt overslaan, eten niet genoeg op een dag en snoepen ook vaker. 

Zorg voor drie hoofdmaaltijden per dag
Als je niets door je keel krijgt, kun je ook later ontbijten, maar hou drie maaltijden aan.

Een goed ontbijt is essentieel voor sporters
Sporten op een lege maag is niet verstandig. Je spieren krijgen dan te weinig energie en het is niet goed voor de spieropbouw. Het zorgt ook niet voor een snellere vetverbranding. Je hebt tijdens het sporten minder energie, waardoor je eerder stopt. Sommige mensen vallen zelfs flauw, omdat het glucosegehalte in het bloed te veel daalt.

Eet het liefst een combinatie van eiwitten, granen en fruit
Neem bijvoorbeeld een bakje kwark met muesli, zaden en fruit. Of een volkoren boterham met 30+kaas en een appeltje. Havermout kan ook. Drink volle melk of karnemelk. Kies voor goede vetten. Het is goed om af te wisselen.

Chiropractie

Chiropractie is een vorm van geneeskunde welke 125 jaar geleden is ontstaan.

Inmiddels is chiropractie meer dan een ‘visie op het gezondheidsstelsel van het lichaam’ en wordt het gedragen door de wetenschap op het gebied van beweegzorg. Over de hele wereld zijn universiteiten opgericht om Chiropractie als geneeswijze ten dienste te stellen van de mensheid. Wereldwijd wordt Chiropractie erkend als 1 van de grootste gezondheidszorgberoepen.

Het mag duidelijk zijn dat er veel diverse studies en methoden zijn ontwikkeld om Chiropractische behandelingen te ondersteunen.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.