Verkoudheid, hoe komt dat precies?

VERKOUDHEID, HOE KOMT DAT PRECIES?

En belangrijker: hoe pak je het aan?
Dit alles is te lezen in dit interessante artikel van Nutrikennis: Pak je verkoudheid aan

Snotterige kinderen: kun je daar iets tegen doen?
Nee, en vooral niet druk over maken! Zodra de R in de maand zit begint het en ergens in april stopt het weer. Gaat al duizenden jaren zo en gaat vanzelf over. Heeft ook niet direct iets met corona te maken, dus geen paniek. Het hoort erbij, en het is een goede manier voor kinderen om een goed immuunsysteem op te bouwen.
Laat kinderen gewoon snotteren. Laat ze buiten spelen en vies laten worden. Laat ze in zand spelen met alle vuil die erbij komt kijken. Zo bouwen kinderen weerstand op. Als je ze zo steriel mogelijk laat opgroeien, dan kan het nog weleens gezondheidsproblemen geven in de toekomst.

 Regelmatige controle door de chiropractor draagt ook bij aan het immuunsysteem!

 

Chiropractie

Chiropractie is een vorm van geneeskunde welke 125 jaar geleden is ontstaan.

Inmiddels is chiropractie meer dan een ‘visie op het gezondheidsstelsel van het lichaam’ en wordt het gedragen door de wetenschap op het gebied van beweegzorg. Over de hele wereld zijn universiteiten opgericht om Chiropractie als geneeswijze ten dienste te stellen van de mensheid. Wereldwijd wordt Chiropractie erkend als 1 van de grootste gezondheidszorgberoepen.

Het mag duidelijk zijn dat er veel diverse studies en methoden zijn ontwikkeld om Chiropractische behandelingen te ondersteunen.