Vitamine D gebruik is effectief tegen coronavirus!

UPDATE: VITAMINE D GEBRUIK IS EFFECTIEF TEGEN CORONAVIRUS!

 

In het kort:

Het Verenigd Koninkrijk beveelt vitamine D suppletie vanaf heden aan. Het Britse advies komt in navolging van recent bewijs waaruit blijkt dat vitamine D kan zorgen voor een milder coronavirus verloop.

Sinds mei weten we al dat een vitamine D-tekort kan zorgen voor een ernstiger COVID-19 ziekteverloop.

Recente onderzoeken suggereren ook dat mensen met lagere vitamine D-spiegels vatbaarder zijn voor het coronavirus.

Vitamine D supplementen zijn goedkoop, laag in risico en algemeen verkrijgbaar, aldus de hoofdonderzoeker van de veelbelovende CORONAVIT-studie.

Wij sluiten ons aan bij de Britten en pleiten voor meer aandacht voor de rol die vitaminen en andere nutriënten kunnen hebben in het beteugelen van de coronacrisis.

Chiropractie

Chiropractie is een vorm van geneeskunde welke 125 jaar geleden is ontstaan.

Inmiddels is chiropractie meer dan een ‘visie op het gezondheidsstelsel van het lichaam’ en wordt het gedragen door de wetenschap op het gebied van beweegzorg. Over de hele wereld zijn universiteiten opgericht om Chiropractie als geneeswijze ten dienste te stellen van de mensheid. Wereldwijd wordt Chiropractie erkend als 1 van de grootste gezondheidszorgberoepen.

Het mag duidelijk zijn dat er veel diverse studies en methoden zijn ontwikkeld om Chiropractische behandelingen te ondersteunen.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.