Blaasproblemen

ZO GA JE OM MET BLAASPROBLEMEN OF PLASKLACHTEN
 
Ken je het gevoel dat je moet rennen naar het toilet of je plas niet kunt ophouden? Wanneer je vaker last hebt van ongewild urineverlies spreken we van incontinentie. Dit komt vaak voor en is niet iets om je voor te schamen.
En waar sommige mensen maar drie keer per dag hoeven te plassen, zitten anderen elk uur wel op het toilet. Als jij in die laatste categorie valt, zou het kunnen dat je last hebt van een overactieve blaas.
Maar weet je eigenlijk wat de oorzaken zijn? En misschien nog belangrijker: wat je ertegen kunt doen? Lees snel verder!
Chiropractie

Chiropractie is een vorm van geneeskunde welke 125 jaar geleden is ontstaan.

Inmiddels is chiropractie meer dan een ‘visie op het gezondheidsstelsel van het lichaam’ en wordt het gedragen door de wetenschap op het gebied van beweegzorg. Over de hele wereld zijn universiteiten opgericht om Chiropractie als geneeswijze ten dienste te stellen van de mensheid. Wereldwijd wordt Chiropractie erkend als 1 van de grootste gezondheidszorgberoepen.

Het mag duidelijk zijn dat er veel diverse studies en methoden zijn ontwikkeld om Chiropractische behandelingen te ondersteunen.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies om zo de website optimaal te kunnen laten functioneren. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van analytische cookies.