Nieuwe chiropractor per januari 2023

Mijn naam is Mynhardt Erasmus ik ben in 2017 afgestudeerd met een Masters Degree in Chiropractic aan de Durban University of Technology Zuid Afrika. Voordat ik naar Nederland verhuisde, had ik mijn eigen praktijk, waar ik een groot patiëntenbestand had. Mijn patiënten waren onder andere professionele atleten en ik richtte mij graag op hun (gezins-) welzijn. Mijn passie voor sportchiropractie komt voort uit het feit dat ik zelf een fervent sportman ben en graag deelneem aan sporten zoals hardlopen, fietsen, zwemmen en tennis.

Voor mijn werk als chiropractor gebruik ik de standaard Chiropractisch behandelmethoden en daarnaast verschillende technieken voor het losmaken van spieren (dry needling, taping en blocking) om spier- en gewrichtsproblemen op te lossen. Mijn focus ligt op het vinden van de oorzaak van het probleem en het bieden van de juiste behandeling. Samen met houdings-, bewegings- en leefstijl correcties is mijn doel om optimaal herstel te vergemakkelijken. Ik ben erg enthousiast om het team in Kampen te komen versterken. Ik houd van de aandacht die ik aan mijn patiënten kan gaan geven bij Chiropraxi Kampen. 

Verder heb ik ook speciale interesses in radiologie waarin ik ben afgestudeerd voordat ik Chiropractor werd. In mijn vrije tijd reis ik graag naar nieuwe landen, lees ik graag, kook ik nieuwe recepten en ga ik vaak wandelen met mijn hond Clark.